Besøkssesong 2019

3. juni – 30. juni

Servering

Onsdager kl 16-21 og søndager kl 13-17. Ellers etter avtale.

Dyr og aktiviteter

Rokhaugsetran ønsker å vise et meningsfylt samspill mellom mennesker, dyr og natur. Her kan du oppleve kyr, kviger, kaniner og kopplam og bli kjent med seterhistorien. Den restaurerte høybua er tilrettelagt for hopping i høyet for ungene. På setra kan du også snekre din egen fuglekasse! Ønsker du litt strategispill, fart og spenning, har vi tilrettelagt for leken «capture the flag-erobre flagget».

Turmuligheter

Fra setra er det mange turmuligheter til vann, topper og andre setre. Et par hundre meter fra setra ligger Julvatnet med fine bade- og fiskemuligheter. Legg gjerne turen hit om ulvestøtta.

Mat og drikke

Vi selger rømme og gomme laga på setra hele uka. Vi selger også spekepølse fra Moan gård i Leksvik. På søndagene serveres det rømmegrøt med flatbrød og spekemat. Til kaffen skjeibladkake med seterlaga gomme eller rømme. Større grupper bes bestille på forhånd. Vi serverer gjerne utover angitte tidspunkt etter avtale.

Fasiliteter

Vi har toalett for rullestolbrukere. Dessverre er det ikke mulig å komme inn i selve seterskjulet med rullestol. Det er bilvei helt fram til setra.

Vertskap: Anne Brit og Roald (3/6-12/6), Elin, Ingunn med barna Fredrik og Ellinor (12/6-21/6) og Aud og Rune med barna Magnus, Sigurd og Astrid (21/6-30/6).
Eiere: Rune og Aud Ramdal
Sesong: 3. juni – 30. juni
Beliggenhet: Skiltet fra Fv 755 mellom Leksvik og Mosvik
GPS koordinater: 63º 44′ 33″ Nord (lat), 10º 32′ 51″ Øst (long)
E-post: audramdal@hotmail.com
Telefon: 918 85 560 ( Aud)