Setring i 2024

3. juni – 30. juni

Servering

Søndager serverer vi rømmegrøt med spekemat og skjeiblakak med hjemmelaga gomme eller rømme i tidsrommet kl 13-17. Servering andre dager er etter avtale og gjelder for grupper.

For avtaler eller bestillinger kontakt:

Aud på 918 85 560

Dyr og aktiviteter

Rokhaugsetran ønsker å vise et meningsfylt samspill mellom mennesker, dyr og natur. Her kan du oppleve kyr, kviger, kaniner og kopplam og bli kjent med seterhistorien. Den restaurerte høybua er tilrettelagt for hopping i høyet for ungene. Ønsker du litt strategispill, fart og spenning, har vi tilrettelagt for leken «capture the flag -erobre flagget». Det restaurerte seterfjøset kan benyttes for bespisning eller avslapping innendørs.

Turmuligheter

Fra setra er det mange turmuligheter til vann, topper og andre setre. Et par hundre meter fra setra ligger Julvatnet med fine bade- og fiskemuligheter. Legg gjerne turen hit om ulvestøtta.

Mat og drikke

Hele uka selger vi rømme og gomme laga på setra. Det er lurt å bestille på forhånd. Hvis ikke kan vi være utsolgt når du besøker oss eller at vi ikke er tilstede når du er innom. På søndager kan du bestille rømmegrøt hvis du vil være sikker på at vi har igjen. Rømmegrøt og kaffemat serveres også grupper etter avtale de andre dagene. Til kaffen serverer vi skjeibladkak med seterlaga gomme eller rømme.

Betaling: Bruk helst vipps. Ved kontant betaling, må det betales nøyaktig beløp.

Fasiliteter

Vi har toalett for rullestolbrukere. Dessverre er det ikke mulig å komme inn i selve seterskjulet med rullestol. Det er bilvei helt fram til setra.

Vertskap: Aud bor på setra. Astrid , Rune og Anne Brit er her mye de også.
Eiere: Rune og Aud Ramdal
Sesong: 3. juni – 30. juni
Beliggenhet: Skiltet fra Fv 755 mellom Leksvik og Mosvik
GPS koordinater: 63º 44′ 33″ Nord (lat), 10º 32′ 51″ Øst (long)
E-post: audramdal@hotmail.com
Telefon: 918 85 560 ( Aud)