Besøkssesong 2021

7. juni – 4. juli

Servering

På grunn av coronaviruset er det servering kun etter avtale i år. All servering vil foregå utendørs og etter helsemyndighetenes instrukser. Avtaler vil derfor være avhengig av værforbehold og antall besøkende må begrenses etter gjeldende regler for uteservering.

For avtaler eller bestillinger kontakt:

7. – 20. juni  :       Anne Brit på 932 89 561

21. juni – 4. juli:  Aud på 918 85 560

Dyr og aktiviteter

Rokhaugsetran ønsker å vise et meningsfylt samspill mellom mennesker, dyr og natur. Her kan du oppleve kyr, kviger, kanin, hester (siste to uker) og kopplam og bli kjent med seterhistorien. Den restaurerte høybua er tilrettelagt for hopping i høyet for ungene. På setra kan du også snekre din egen fuglekasse! Ønsker du litt strategispill, fart og spenning, har vi tilrettelagt for leken «capture the flag-erobre flagget».

Turmuligheter

Fra setra er det mange turmuligheter til vann, topper og andre setre. Et par hundre meter fra setra ligger Julvatnet med fine bade- og fiskemuligheter. Legg gjerne turen hit om ulvestøtta.

Mat og drikke

Hele uka selger vi rømme og gomme laga på setra på bestilling (se kontaktinformasjon under servering). Vi selger også spekepølse fra Moan gård i Leksvik. Etter avtale serveres det rømmegrøt med flatbrød og spekemat. Til kaffen skjeibladkake med seterlaga gomme eller rømme. Alle, både enkeltpersoner og grupper, må bestille på forhånd. All servering vil foregå utendørs.

Betaling: Bruk helst vipps. Ved kontant betaling, må det betales nøyaktig beløp. Av smittehensyn benytter vi ikke vekslepenger.

Fasiliteter

Vi har toalett for rullestolbrukere. Dessverre er det ikke mulig å komme inn i selve seterskjulet med rullestol. Det er bilvei helt fram til setra.

Vertskap: Anne Brit og Roald (7/6-20/6) og Aud, Sigurd og Astrid (21/6-4/7).
Eiere: Rune og Aud Ramdal
Sesong: 7. juni – 4. juli
Beliggenhet: Skiltet fra Fv 755 mellom Leksvik og Mosvik
GPS koordinater: 63º 44′ 33″ Nord (lat), 10º 32′ 51″ Øst (long)
E-post: audramdal@hotmail.com
Telefon: 918 85 560 ( Aud)